Wijnproeverijen

Een leuke wijnactiviteit!

Heeft u altijd al eens een wijnproeverij willen bijwonen? Neem contact op met Sense of Wine en wij verzorgen een wijnproeverij. Wij kunnen de wijnproeverij bij u thuis komen geven of op een locatie naar keuze!

Een wijnproeverij in uw eigen omgeving voelt als een avondje uit. Samen met vrienden, familie of collega’s geniet u van diverse wijnen en eventueel bijpassende delicatessen. U kunt heerlijk genieten, want de avond wordt volledig verzorgd.

Start Tasting

Leer wijn proeven en de verschillende smaken in wijn te onderscheiden. Ontdek de meest gangbare druivenrassen voor witte- en rode wijnen. De wijnselectie komt uit de Nieuwe wereld en Oude wijnwereld en zal per seizoen worden gewisseld. In totaal zullen we 8 verschillende wijnen proeven.

Deze wijnproeverij is te boeken voor minimaal 8 personen en maximaal 12 personen. Mocht u met meer personen willen deelnemen, neem dan contact op met Sense of Wine voor de mogelijkheden.

Prijs: €19,95 per persoon
Aanpassing van de prijs bij een proeverij buiten het Groene Hart

Theme Tasting

 

Proeven met een door u gekozen thema! Wijnen proeven uit uw favoriete vakantieland of juist wijnen uit een nieuw land ontdekken. Het kan allemaal! Op deze avond zullen we 8 verschillende wijnen proeven in het gekozen thema.

Deze wijnproeverij is te boeken voor minimaal 8 personen en maximaal 12 personen. Mocht u met meer personen willen deelnemen, neem dan contact op met Sense of Wine.

Prijs: €22,50 per persoon
Aanpassing van de prijs bij een proeverij buiten het Groene Hart